Dora trouwringen


Hartelijk welkom op de trouwringenshowroom website van juwelier Schäfer-eweg. In de provincie Noord-Holland, tussen Hoofddorp en Amsterdam, in het gezellige Badhoevedorp is deze veelzijdige trouwringenshowroom gevestigd.

In deze gezellige winkel wordt u geholpen om de perfecte trouwringen voor u uit te kiezen!

In onze trouwringenshowroom vindt u het merk Dora trouwringen. Dit merk staat bekend om zijn kwaliteit, prijs en diversiteit. U kunt kiezen uit verschillende soorten materialen. Goud in verschillende kleuren (geel, rosé, wit) maar ook de wat voordeliger materialen zoals zilver, titanium en vermaakbaar edelstaal of een combinatie van materialen.

Naast de klassieke gladde trouwringen kunt u bij ons ook terecht voor trouwringen met briljant van eenvoudig tot extravagant. U kunt kiezen voor een briljant of princess geslepen diamant. Voor de wat kleinere beurs kunt u kiezen voor zirkoniaÕs, wilt u daarin tegen iets exclusiefs dan kunt u kiezen voor de nieuw firecut geslepen diamant. De firecut diamant is een verbeterde briljant slijpsel met 20% meer schittering en 74 facetten ipv 56. Al onze stenen worden microscopisch gezet, waardoor de stenen nog meer gaan stralen.

Hebben wij u uw interesse kunnen wekken?

Graag tot ziens bij Juwelier Schäfer-Eweg te Badhoevedorp!

http://www.trouwringenbadhoevedorp.nl